joi, 5 februarie 2015

Bomba Luju : Morar a vrut sa o aresteze pe Kovesi?

Publicaţia Lumea justiţiei (www.luju.ro) a publicat un interviu cu Elena Udrea. Pe lângă răspunsurile mai mult sau mai puţin interesante ale blondei lui Băsescu, am remarcat o întrebare mai mult decât provocatoare a publicaţiei condusă de Răzvan Savaliuc.

Iată întrebarea :
Va întreb în următorul context: noi, pe Lumeajustitiei.ro, am scris de mai multe ori despre cazul Ilie Carabulea, în care tatăl lui Kovesi, procurorul Ioan Lascu, a fost interceptat spunând procurorului Florin Apostu să ducă un memoriu pentru un recurs în interesul legii la cabinetul acesteia, Laura Codruţa Kovesi, pe vremea când era procuror general. Florin Apostu a fost chiar condamnat pentru trafic de influenţă la procurorul general de la acea vreme, Laura Kovesi, însă când Daniel Morar a vrut să o aresteze pe Kovesi, i s-a interzis. Ştiţi ceva despre cazul acesta?” 

Udrea spune că nu ştie, dar Morar trebuie să răspundă.

Aşadar o publicaţie cu surse foarte bune în zona de justiţie lansează o bombă : Laura Codruţa Kovesi ar fi fost implicată într-un caz exploziv de trafic de influenţă şi abuz în serviciu. Iar Daniel Morar ar fi dorit chiar să o aresteze pe şefa sa din acea vreme, Laura Codruţa Kovesi, când ea era procuror general şi el şef la DNA.

Cred că această informaţie explozivă trebuie detaliată şi probată de cei de la Lumea justiţiei, iar Laura Codruţa Kovesi să aibă o poziţie publică oficială în legătură cu această presupunere explozivă.

Dacă DNA binevoieşte să dea o replică acestei postări sunt gata să o public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu