luni, 17 noiembrie 2014

Dragi români din diaspora...

Am decis să formulez această postare din pricina întâmplărilor referitoare la problematica diaspora din ultimele 2 săptămâni, întâmplări care se pare că au fost principala temă de campanie. Cu toate că, la alegerile din 2009, ați votat doar 94.000 de români care au stat în frig și ploaie tot câte 5-6 ore și tot cu scandal și geamuri sparte s-au terminat zilele de vot! Dar atunci ați tăcut din gură! (detaliile din 2009 le găsiți pe internet la cei de pe hotnews.ro & alte publicații on-line)



Doresc să încep prin a spune că vă respect dreptul constituțional la exercitarea votului. Vă admir pentru efortul de a sta ore întregi pentru a putea să votați, cu toate că poate unii dintre voi nici nu ați reușit să o faceți, lucru care de altfel s-a întâmplat la fiecare scrutin de alegeri prezidențiale de după '90. Oricum, se pare că nu a fost totul în van… cel puțin în opinia VOASTRĂ, căci în a mea nicidecum. Dar bineînțeles că trăim într-un stat pseudodemocratic, deci deținem dreptul de a avea păreri diferite.

Acum, rugămintea mea, dragii mei este SĂ VENIȚI ACASĂ!
V-ați luat țara înapoi”, nu? Păi dacă-i așa... HAIDEȚI să trăiți în ea și ASUMAȚI-VĂ alegerea, ASUMAȚI-VĂ Președintele, ASUMAȚI-VĂ sistemul pe care l-ați ales, MULȚUMIȚI-VĂ cu calitatea mediului în care va trebui să ne dezvoltăm!

CĂCI DACĂ NU, PENTRU CE AȚI VOTAT ȘI NE-AȚI HOTĂRÂT VOI SOARTA?

Ați plecat de la rău la bine în afară, însă acum cu siguranță va fi bine prin guvernarea lui Iohannis și a echipei sale de ciorii vopsite (PDL=>PNL)! Astfel că, vă rog insistent să VENIȚI să contribuiți la reconstrucția României despre care tot vorbiți, atât din punct de vedere al implicării sociale dar și din punct de vedere economic… să munciți și voi pe aceași remunerație, să contribuiți și voi, ca și noi la bugetul de stat lună de lună, să plătiți periodic aceleași taxe și impozite exorbitante, SĂ TRĂIȚI CUM TRĂIM ȘI NOI!

Greșesc?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu