vineri, 31 octombrie 2014

This is HALLOWEEN... nu sărbătoare religioasă de pupat moaște!



COMUNICAT:

"Patriarhia Română împărtășește îngrijorarea a numeroși părinți, elevi și profesori din întreaga țară față de organizarea în tot mai multe instituții publice de învățământ din România (de la grădinițe până la liceu), a unor serbări de Halloween, o tradiție care își are originea în adorarea păgână a spiritelor și a unui zeu celtic al morții, străină de cultură, credință și spiritualitatea românească".
Biroul de presa al Patriarhiei române mai arată că, în ultimii ani, în școlile românești sunt tot mai des organizate activități pe tema "nonviolenței", dar "la astfel de manifestări ca cea de Halloween, sub pretextul distracției, elevii sunt invitați și chiar îndemnați la practici oculte și la adoptarea unui comportament nefiresc, adesea violent".

Băăăă... mă doare capul! Ce-ați zis băi pedofililor? Voi vorbiți serios?
Dar dacă din această ”sărbătoare”, BOR ar fi încasat câteva zeci sau sute de mii de euroi (nu mai zic de milioane), stau și mă întreb..., tot așa ar reacționa acești nesimțiți de la Patriarhie?
Păi atunci, hai să desfințăm și pe Moș Nicolae (că doar are Nuiaua aia... deci este o sărbătoare pentru copii cu tente de violență), pe Moș Crăciun (că e tot o sărbătoare pentru copii) dar din care BOR nu încasează nici măcar un bănuț! Și nici povești să nu le mai spunem, povești cu Zâne, Balauri, Baba Cloanța, Făt Frumos, Capra cu trei iezi, Croitorașul cel Viteaz și alte mii și mii de povești ce ne-au făcut copilăria fericită și le-o fac și copiiilor noștri... că toate au chestii non-bisericești!
Hai mai bine să desfințăm toate sărbătorile normale (1 Martie, 8 Martie, 1 Mai, 1 Iunie etc) și lăsăm doar așa zisele ”sărbători religioase” și p-alea de pupat oase de mort numite moaște (”dragostea” față de mortăciuni, se numește NECROFILIE – și un obicei pe atât de scârbos cât și total nesănătos, pe care biserica îi obligă pe români să practice aceste ritualuri), unde BOR încasează milioane de euro NEIMPOZABILI, prin tehnica jigmănirii dar mai ales prin tâlhărirea populației și așa sărace dar și ”slabă cu duhul”.

Vedeți până la sfârșit... desenele de Halloween...!



Ce veseli sunt acești copiii, care sper că n-au capul înbuibat cu bazaconiile scârboase a religiei indiferent de ce tip este!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu